Zomerkamp

Op zoek naar leuke activiteiten tijdens de zomervakantie voor kinderen? Voor de zomervakantie 2023 kan je bij ons terecht voor een onvergetelijke week in Kameleondorp Terherne + eiland.

Zomerkamp Kameleon Terherne

Outdoor zomerkamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar

285,00per kind

3 daags

395,00per kind

5 daags

Zomerkampprogramma

Van 09:00 tot 16:30 uur bieden wij een compleet dagvullend programma vol leuke activiteiten op het strand. Iedere dag verzorgen we natuurlijk de lunch, snacks & drinken voor de kinderen. Na een nachtje in zijn/haar eigen bed is je kind weer helemaal klaar voor de volgende dag tijdens het zomerkamp.

  • Buiten spelen
  • Zwemmen
  • Varen
  • Speurtochten

Zomervakantie 2023

Op zoek naar leuke activiteiten tijdens de zomervakantie voor
kinderen? Voor de zomervakantie 2023 kan je bij ons terecht voor een onvergetelijke week in Kameleondorp Terherne + eiland. Jouw kids leven zich helemaal uit door de hele dag actief bezig te zijn in de buitenlucht en worden iedere dag vermaakt met verschillende buitenspellen en activiteiten. Ook met slecht weer hebben we veel leuke alternatieve activiteiten!

Het zomerkamp van Kameleondorp Terherne is een kamp waar kinderen & het spelen centraal staat. Zwemmen, varen, speurtochten, buiten spelen aan het water, outdoor spellen & vies worden in de modder zijn de activiteiten van ons zomerkamp.

Zwemdiploma verplicht.

Zomerkamp boeken